Dag 430

Samma fredag som Philip åkt kände jag för att hitta på något roligt, så mötte upp Leyla och Petra som jag inte sett på så länge, drog in till SF för att ta några drinkar med några australienare. 
Lördagen överreaskade Jern mig, så glad över att få se henne!! Hon spenderade dagen med mig och Theo. Som jag saknar den tjejen... 
 
Söndagen drog Dora och jag på hike i fairfax till the Cascade falls. Ett jätte fint vattenfall inne i skogen och vi kände oss som barn igen när vi klättrade fram på alla stenar genom forsen haha! Men det ger bra träning iallafall.
 
Sen blev det en ny vecka med jobb, tillbaka till rutinerna. 
I fredags åkte Paula och jag in till SF för att fira Petras födelsedag blev middag, några drinkar och en del dansande innan vi drog oss hemåt igen. Mysig och inte allt för galen kväll! 
Lördagen däremot blev desto galnare. 
Äntligen Doras 21 års dag, Jessika, jag och Dora började dagen med drinkar och cheesecake på cheesecake factory. 
På kvällen kom tjejerna över hit, Paula, Sofie, Jessika och Dora såklart. Vi gjorde oss iordning och hade lite förfest tillsammans. Drog sedan in till SF för den riktiga förfesten hos några amerikanare. Och slutligen drog vi allihopa ut i Marina och dansade resten av natten. 
Hade en sån oerhört fin kväll/natt!! 
 
Måndags va det Martin Luther King day här, vilket betyder röd dag för amerikaner. Så blev inte mycket jobb denna dag. Så istället åkte Jessika och jag in till SF för att spana in Madame Tussaud. Strosade runt bland alla kändisar en stund för att sen avsluta med drinkar och middag på Applebees. Älskar att bo på ett ställe där man en måndag bara drar iväg och gör roliga spontana saker. Det om något kommer jag sakna i Sverige... 
Hursomhelst åkte vi tillbaka till Larkspur efter, mötte upp dora och va ju tvugna att visa henne Silver Peso. Så resten av kvällen spenderas där. 
 
Den här helgen blir desto lugnare hade jag tänkt... 
Ska försöka dra minst 2 hikes Iallafall. Förhoppningsvis på något nytt fint ställe, men vi får se! 
 
Nu orkar jag inte skriva mer, 
god natt Cali, god morgon Sverige