Dag 189

Söndag kväll igen, men eftersom att det är memorialday här imorgon så gör det inte mig så mycket. Eftersom att det betyder, LEDIG!! Så imorgon blir det ett nytt besök på 6 flags :D 
 
Föregående vecka har varit bra, förutom att jag har varit sjuk. Eller ja, egentligen är jag fortfarande sjuk. Men känner mig betydligt bättre iallafall. 
Iallafall så blev det en väldigt lugn helg och vecka. Lördagen åkte Tiyane, jag och Jern till Oakland för att T skulle få sitt hår fixat. Och eftersom att det tar ca 4 timmar hade J och jag chansen att se lite av Oakland. 
Vi hittade en biosalong och bestämde oss för att se X Machina. Filmen va inte den bästa men det va en riktigt häftig biosalong. Det är en väldigt gammal teater som dom byggt om. Så vi kunde sitta uppe på en balkong för oss själva istället för att sitta nere bland alla andra. Det va även en gubbe som satt framför skärmen och spelade piano innan filmen började. 
När T äntligen va klar åkte vi vidare till IKEA för att handla lite smått och gott. Sen bar det av till en koreansk restaurang för middag innan vi far hem igen. 
 
Söndag, även 17 maj, vilket betyder 6 månader sen jag lämnade Sverige, träffade vi Marcello och Jern i Piperpark en stund. Men det va så fruktansvärt kallt så vi gick snart hem igen. 
Kul att jag även såg några Norska flaggor uppe lite här och där. 
 
Måndag tyckte Brittany att jag skulle få ha en liten 6 månaders kväll. Bjöd över Jern och Tiyane på middag, vi åt god mat, dessert och skålade med skumpa! Så jag va mer än nöjd över min halvårs dag. 
 
Tisdag träffade jag självklart Leyla för våran traditionella lunch på indiska restaurangen, blev även froyo som efterrätt. Snälla Sverige, kan ni skaffa er riktiga froyo ställen tills jag flyttar hem igen?!
 
Onsdagen gick Theo och jag till sagostund på biblioteket men denna gång fick vi även sällskap utav Tiyane och Liam. Dom följde även med hem efter för att leka med oss, när Theo vaknat från hans nap packade vi ner våra badkläder och gick hem till dom istället för att bada i deras hot tub.
En helt klart godkänd playdate. Återigen så måste jag säga att mitt jobb är underbart!! 
 
Torsdag var jag ledig, så jag åkte med T plus pojkarna till California Acadamy of Sciences, spanade in alla fina djur. Efteråt tog vi en tur upp till Twin Peaks och kollade på den otroliga utsikten innan det va dags att åka vidare till Dolores Park för parkhäng. 
 
Fredag jobbade jag på dagen, och fick det sämsta meddelandet någonsin.. Tiyane flyttar troligtvis till Utah i slutet på sommaren, blir ledsen bara på tanken. Vi har så mycket planer framöver tillsammans och vi skulle ju bo här tillsammans och få spendera resten av våran tid här tillsammans. Det som är värst är nog att jag va inställd på att få ha henne kvar här under hela mitt år. Och så bara från ingenstans så tas det bort.. 
Men tur att det inte är Allt för långt bort och att hon kommer spendera mycket tid här med oss. 
Nog med tråkigheter, vi kände för att fira att vi faktiskt har varandra här och nu istället så det blev utgång på kvällen. Hade faktiskt riktigt roligt!! Usch vad jag kommer sakna dessa kvällar.... Men allt tar slut någon gång. 
Blev en väldigt sen kväll, tror jag va hemma runt 4. Och sen va det bara att gå upp och jobba igen vid 10. 
Tur att man är ung och klarar av sånt ;) Hade dock en tidig kväll, åkte iväg för att äta buritos med T och sen stannade jag hemma resten av kvällen. 
 
Jobbade hela dagen idag, morgonen tog jag en pomenad med Theo och Sophie, efter Theos nap kom Jern hit och vi tog en hajktur.  Så roligt och random att dom har getter och en lama som går och betar inte alls långt från vårat hus. Theo älskar dom iallafall och vem tycker inte att det är kul att kunna gå och kolla in en lama när man vill? haha 
Efter hajken lämnade jag Theo hemma och sen gick Jern och jag och köpte lite gottigt och satte oss på gräset och bara njöt för en stund. Det va riktigt mysigt. 
Nu har jag precis ätit middag med mina värdföräldrar och snart ska jag nog lägga mig i sängen och kolla in någon film. Känner mig helt slut! 
 
Om 3 månader är förhoppningvis storebror här!!
 
Puss och Kram
Stephanie 
 
 
 Twin peaks
 
Jag och min sydafrikanska bf
 
Sen får vi ju inte glömma, denna Mums Zelmerlöw tog hem hela Eurovision Song Contest!! 
 
 
En del av biosalongen: 
 
Theo och hans BFF, hur söta?!
 
Hahaha alltså Theos frilla här slår allt!