Dag 282

För 282 dagar sedan stod jag på Arlanda, trött, nervös, förväntansfylld, ledsen, glad. Ja, har nog aldrig haft så många blandade känslor om något förut. 
Och nu är jag här, 282 dagar senare och är så sjukt glad över att jag satte mig på det där flyget. 
Får en klump i magen av tanken på om jag aldrig åkt, då hade jag aldrig fått uppleva alla dessa äventyr som jag får vara med om nästan dagligen, jag hade heller aldrig fått möta alla underbara människor här. Och framför allt hade jag aldrig vuxit så mycket som människa som jag gjort under min tid här. 1 helt år har snart passerat, det är så ofattbart, har 1 månad på mig att bestämma mig för om jag vill stanna/hur länge jag vill stanna. För den 1 oktober ska alla pappren vara inskickade. Vart tog tiden vägen? 
Jag kan iallafall nu komma med nyheten att jag bestämt mig för att stanna längre än 1 år. Har inte bestämt mig för om det blir 6 mån, 9 mån eller 1 år. Men längre blir det. Känner mig inte redo för att lämna mitt liv i California än, har så mycket mer att upptäcka. 
Hoppas bara på att allting går igenom men det ska inte vara några problem. Kommer självklart med uppdatering när det är klart. 
 
Hur som helst, så har jag varit tillbaka i 3 veckor nu och det va en och annan förändring när jag kom tillbaka, både Tiyane och Ella hade flyttat... Självklart väldigt tråkigt men är så glad över att jag och min värdfamilj åker till Salt Lake City nästa vecka för att hälsa på B's syster och hälsa på Tiyane. 
Annars har jag gjort både det ena och det andra dessa 3 veckor, bland annat besökt SF Zoo, Angel Island, Stinson Beach, Stanford och mycket mer. Här har ni sammanfattning med hjälp utav bilder: 
 
Min stora idol och jag lyckliga att vi är återförenade igen
 
Thai middag med min Thai tjej 
 
 
Coctail kväll med min mexikanska
 
Hike turer:
 
Playdate med Paula
 
Utflykt till The East Bay 
 
Ja, det är kalkoner gåendes på vägen..
 
Stinson Beach
 
Tidig morgon i SF för att titta på när Scott simmade Alcatraz - fastland 
 
Besökte Tess som tog mig till Stanford 
 
Vi har haft det olidligt varmt... 
 
❤️
 
zoo: 
 
Angel Island: 
Såg en bebis tigerhaj precis vid strandkanten 😳
 
 
livebands kväll på Sweet Water