Dag 211

Det är flera veckor sen jag uppdaterade sist, så jag kommer inte beskriva varje dag, det kommer bli alldeles för långt och dessutom minns jag inte allt som hänt sen sist. 
Kommer därför att berätta det mesta via bilder. Så förbered er på väldigt många foton i detta inlägg. 
Så att börja med kan jag säga att six flags va lika roligt som sist. Nästan inget folk där denna gång, så vi behövde bara köa några minuter vilken var skönt! 
 
För två veckor sedan va Elias + familj här, så måndags kväll åkte jag in till SF för att äta middag med dom. Det va så roligt att få träffa Elias igen! 
Tisdags morgonen spenderade jag och Theo vid Fisherman's Wharf, när Brittany va klar på jobbet hämtade hon Theo och jag åkte upp till Union Square för att möta upp Elias och dom igen. Spendederade sedan resten av dagen med dem. 
På kvällen hade jag baseball inplanerat för att fira Keris födelsedag. Hjälpte även Elias och hans familj att få biljetter så dom också kunde se matchen. 
Det va så sjukt roligt! Själva spelet i sig är nästan lika långsamt som golf men stämningen på läktarna va underbar. 
 
Helgen va det dags för mig att ta en weekendclass, åkte till city på fredagseftermiddagen och hade inga speciella förväntningar. Men det visade sig att det skulle bli en väldigt rolig helg. Fredagen blev lång, men den avslutades med utgång med Tiyane, Petra, Paula och Mafe. Blev väldigt sent och sen tidig morgon för att åka tillbaka till klassen. Idag va det en tur i China Town som gällde, så utforskade delar av China town som jag inte har sett förut med mina två nyfunna vänner Evelina och Hilda. 
Jag mådde förvånansvärt bra hela dagen faktiskt. Eftermiddagen och kvällen blev det film och lite prat i klassrummet bara. Vi får ju inte missa att detta även va Sveriges nationaldag och det måste ju firas på något sett. Så Jag, Hanna, Hilda och Evelina gick till Rainforest Café för middag och sen blev det en del firande resten av natten. 
Söndagsmorgonen va det bara att ta sig tillbaka till skolan, idag va det volontärarbete som stod på schemat. 
Vi fick alltså hjälpa till på the escape of Alcatraz, vilket är ett treatlon där dom först simmar från Alcatraz in till land och sen cyklar och springer. Vi fick stå precis vid mål och behövde i princip inte göra någonting och nu förstår jag mer av hur roligt det faktiskt är att hejja på alla som tävlar. Va detssuom några svenskar med vilket gjorde det ännu roligare. 
Eftermiddagen fick vi se mer utav Castro districtet vilket är Gayområdet (föredetta Skandinaviskt) Efter det slutade vi och jag va helt slut, så jag åkte raka vägen hem för att somna vid 8 på kvällen.. 
 
Förra veckan hade jag sleepover hos Leyla i deras hus för sista gången eftersom att dom flyttar.. 
Jag följde även med dom till California Acadamy Of sciences, ska väll erkänna att det inte riktigt är lika exalterande längre eftersom att jag sett allt ett antal gånger. ;)
 
Fredagen lekte Theo och jag i Poolen med Tiyane plus pojkarna. Det va bra härligt!! 
På kvällen gick jag, Jern och Vivian på bio för att se San Andreas, det va faktiskt väldigt obehagligt eftersom att det som händer i filmen kan hända här när som helst. Handlar om att det blir en jätte stor jordbävning i San Francisco och att hela staden rasar. 110 år sen det hände sist, och det sägs att det händer ungefär var 150 år så vem vet..? 
Söndagen va dagen jag hade sett fram emot hela veckan. Nämligen baseball dag med min två svenska tjejer! 
Så jag mötte upp Evelina, Hilda och Matthew i SF för att titta på Giants! Tiden gick så sjukt fort och vi åt en massa god mat och drack god öl under matchen, efteråt drog vi vidare till en bar för att kolla basketboll matchen istället dit kom även Tiyane. Så vi såg klart basketbollen och hade bara allmänt roligt innan T och jag åkte till Paula för middag. Det blev en fullspäckad med riktigt rolig söndag! 
 
Tisdag va jag ledig hela dagen så på morgonen va jag duktig att gå upp tidigt för att ta en haik tur med Jern, Rafaela, Tiyane och Pierre. Det blev en fin start på dagen. Efteråt blev det lunch med Leyla, indiskt såklart. Vi tog sen en tur till  Northgate för shopping, äntligen fick jag med mig hem lite nya kläder och skor! 
Fick följa med till deras tillfälliga hus i Belvedere också, det va självklart en väldit fin utsikt! 
På kvällen väntades middag och basket tittande i San Francisco. Vi åkte in till Marina och hann se dom 5 sista minuterna av matchen. Och stämningen va galen. Restaurangen va helt fullproppad och alla va så glada. 
Warriors, som inte har vunnit på 40 år fick iår ta hem hela segern och det skulle såklart firas. Så när slutsignalen kom började bartendrarna spruta champagne över alla gäster och alla stod och sjöng tillsammans. 
Det va ett historiskt ögonblick. Och jag är glad över att jag fick vara med, även om jag aldrig brytt mig om basket tidigare. 
När vi ätit tog vi en barrunda och det va folk överallt, och alla var så lyckliga. Det va som en stor fest både på gatorna och inne på barerna. Så vi avslutade kvällen med en väldans massa dansande inne på Jaxson innan det var dags att åka hem igen. 
 
Igår onsdag, va det San Francisco som gällde igen, Tiyane och jag åkte in för att möta upp Pierre och hans två vänner. 
Det blev Castro eftersom att 3 av 5 va gay.
Så vi gick till en gay bar där det visade sig vara dragqueen show. Vi stannade självklart för att titta, det va galet men roligt! 
Nu har jag alltså fått se den delen av SF också, det är väll egentligen ett måste när man bor här. ;) 
 
I natt sover jag själv hemma med Theo. Tiyane, Pierre och Raphaela kom förbi tidigare och berättade massa läskiga historier så nu är jag nästan för rädd för att gå och lägga mig... Haha nejdå, det ska nog gå bra 😁 
 
 
Imorgon är det midsommar, wihoooooo!!!
 
 
Puss och Kram 
Stephanie