San Diego + LA

I mars hade jag och mina tjejer turen att ha samma helg ledigt. Och vad gör man inte då? Jo knölar sig in i en bil 5 tjejer och kör hela natten ner till San Diego. 
Vi hade en underbart fin helg ihop. 
Bilandet började fredag kväll packade bilen och åkte neråt i landet. När vi åkte igenom LA svängde vi av för att cruisa lite genom Hollywood. Så sjukt att vi bara sådär från ingenstans kan va i Hollywood, tror inte jag någonsin kommer förstå mig på mitt liv jag lever här, hur länge jag än bott här nu så har jag fortfarande svårt o förstå att vi kan på några timmar med bil Vara i LA. Jag klagar iallafall inte, speciellt inte när alla mina tjejer va med! 
Hur som helst fortsatte vi sen bilandet ner till SD. 
Kom fram vid kanske 5 på morgonen. 
Så vi parkerade bilen och försökte sova så gott vi kunde. 
Efter inte många timmars sömn hade solen gått upp så vi åkte bort till en strand/klippor där det va massa sälar. 
Drog sen vidare till en strand en bit bort där vi alla, dumt nog somnade... 
När vi vaknat drog vi vidare till lägenheten vi hade hyrt, kommer fram och inser att alla är sönderbrända... Haha men det tyder väll bara på att man är på semester? 
Som ett gäng röda tomater åkte vi sen vidare för att kolla in down town och the waterfront med dom stora båtarna Osv. Det va såååå fint! 
Stannade även till för att kolla på solnedgången, vilket var fint men tyvärr lite molnigt...
Kvällen planerades det utgång, så vi tog oss in och insåg och det visade sig att dom inte accepterade våra svenska körkort som ID så det fick bli tack&hej och vidare hem till lägenheten istället, vilket jag antar var lika bra då vi alla behövde sömn inför morgondagen. 
Så söndagen styrde vi vidare mot LA och santa Monica där det blev kebabpizza och påskmust!!! Bästa påsken någonsin. Stannade även till vid Los Angeles river för att kolla där dom bland annat spelat in bil racet i Grease. Visade sig vara mitt i gettot så vi lämnade inte ens bilen, fick därför inga bra bilder.. haha Men nu har vi sett det iallafall! 
Körde sen hela kvällen hem och va mer än nöjd även över denna helgen. Tack mina fina vänner!