Dag 457

Dag 457?? Helt sjukt vad tiden flyger iväg. Snart kommer min tid här vara över, om ca 3 månader kommer jag behöver ansöka om mina flyg hem. Känns lite läskigt faktiskt.... Och med tanke på hur mycket kul som kommer härnäst kommer dom där 3 månaderna snart ha passerat. 
Men det är dags att leva i Nuet och njuta fullt ut av tiden som är kvar. 
Just nu är jag inne i en sån underbar period i mitt liv. Allt känns så bra, känner mig så lycklig. 
Har så fina vänner runt mig, en underbar värdfamilj och är alltid iväg och gör en massa roliga Saker. Inte nog med det så har även våren äntligen kommit. Så nu är det över 20 grader och sol varje dag (förutom idag då det är storm) men annars så är det underbart! 
Har därför hunnit med en del pool och parkhäng. 
Men ni där hemma ska inte oroa er, jag har inte glömt er. Saknar er varje dag och det vore ju verkligen som grädden på moset om jag kunde ha er allihopa här med mig. Men men, man kan inte få allt. 
 
Så sammanfattning av allt som hänt sen sist: 
Paulas värdfamilj har ett mansion i sonoma med pool osv så har blivit en del häng där, hann även med en sväng förni six flags en dag.
För några helger sen blev det en roadtrip till Grand Canyon. En intensiv helg men så glad att jag äntligen fått se det, hann även med antilope Canyon och Horseshoe bend också. Tur jag hade med mig Paula och Jessika på denna resa, vi fick helgen att bli so bra den kunde bli fastän vi spenderade sååååå många timmar i en bil. 
Det va alltså jag, Paula, Jessika och två latinos (Daniel & Bellis). 
Bilade hela fredags natten (ca 12 h). Kom fram till huset vi hyrt lördag morgon, drog vidare till Grand Canyon näst intill på en gång. Vi fick även se lite snö!!! Kul att se den, men ännu roligare att åka ifrån den.. 
Iallafall känslan att se Grand Canyon va obeskrivlig. Helt galet vad stort och mäktigt det är! Alla bilder gör sig inte rättvisa. 
Spenderade hela lördagen där och i stugan vi hyrde. 
Söndag lämnade vi huset vid 5am, körde bort till antilope canyon som även det va så sjukt häftigt! Men här fick man gå ner i själva canyon, det va inte stort och mäktigt som Grand canyon utan det här va bara så fint och annorlunda. Efter det hann vi även med ett snabbt stopp vid horseshoe bend innan det va dags att bege oss hemåt mot San Francisco. Resan började bra, hann passera 4 stater på en dag, det är inte illa! Arizona - Utah - Nevada - California. 
Men när vi kommer inte i California händer något vi inte har räknat med speciellt inte i självaste Kalifornien. Vi hamnar mitt i en extrem Snöstorm! 
Snö är man ju van vid men det va sån extrem storm att man kan känna hur bilen nästan lyfter och lastbilarna nästan välter. Jag va sjukt rädd på riktigt. 
Vi sitter iallafall fast på motorvägen, trafiken är helt stilla och vi kan varken ta oss framåt eller bakåt. Vet heller inte hur länge vi kommer behöva stå stilla eller vad som kommer hända härnäst. 
Slutar med att vi är fast i ca 4 timmar innan det äntligen börjar röra på sig igen!!! Men det hjälpte inte mycket, då det visar sig att vi måste ta nästs avfart för att vända tillbaka. Så det va bara stt ringa runt och googla fram vilka vägar som va säkra/öppna att köra på. 
Lyckades efter många om och men hitta en lösning. Våran plan va att vara hemma innan midnatt eftersom att alla skulle upp och jobba måndag. Men det slutade med att vi va tillbaka vid 8 måndag morgon. Spenderade alltså över 20 timmar i den där bilen...... 
Glad iallafall över att vi överlevde och kom hem ordentligt och det blev absolut en resa att minnas. 
 
Senare i veckan blev det hike med Jessika längst med Rodeo beach, underbart!! 
Helgen efter va det superbowl här i San Francisco, va fullt med event och gratiskonserter som vi planerade att gå på, bland annat Alicia keys och One Republic. Men med tanke på att det va gratis blev det såklart kaos och dom stängde långt innan vi ens hann dit.. 
Fredagkvällen drog Paula, jag och Jessika istället till en ciderbar och hittade svensk cider. Så roligt! 
Övernattade sen i seacliff i det extremt fina huset!! 
Lördag morgon åkte Paula och jag på utflykt tillsammans, åt fin lunch, kollade på fina hus osv. Denna staden slutar aldrig förvåna. 
Kvällen va det dags för avskeds fest för Petra. Hade en riktigt rolig kväll men alltid sorgligt med farväl partyn.. Men that's aupair life. 
Söndags kvällen hade jag en dejt night med Brittany, mys! 
 
Måndagen va det sista kvällen för Petra så vi va ett gäng som hade sista middag tillsammans. Så sorgligt... Men förhoppningsvis är hon snart tillbaka igen. 
 
 Onsdag va jag ledig hela dagen så Jessika, Paula och jag drog till sonoma till ett svensk/amerikansk bageri köpte med oss prinsesstårta, dammsugare och annat smått och gott och åkte vidare till paulas VF hus för att hänga vid poolen. Eftersom att dom andra tjejerna va tvugna att jobba senare behövde vi åka tillbaka till Larkspur, men Jessika och jag kände oss inte klara med solandet så vi tog med hennes barn till gympoolen där även Dora väntade. Så Nice!! 
 
Torsdag bar det av till Dolores park istället, hade så roligt med tjejerna! Kvällen bjöd jag över dom på middag då jag spenderade kvällen/natten själv med Theo. 
 
 
Fredag va det utgång som gällde, Linas kompis Sandra va här på besök så blev middag i city med henne och fortsatte sen natten på East side west och avslutades hos Paula.
När vi vaknade skämde vi bort oss med chokladfondue och glassande i solen. Hur kan man inte älska livet i såna stunder? 
 
Söndag, även alla hjärtans dag. Lunch med Jessika och middag med mina favoriter ❤️ Fick sen säga hejdå till Dora och Jessika, haha så känslosamma vi är dom ska vara borta en vecka med känns som en evighet när man är van vid att ses varje dag och vi är verkligen som en liten familj här. 
 
Tisdag va jag och Sofie lediga så vid drog till Chris och hängde vid poolen hela dagen. 
 
Idag är det onsdag, i helgen åker Brittany och Scott bort så ska vara hemma med Theo hela helgen, kommer bli en lång helg men ska bli myspys. Dessutom är Amanda tillbaka här på lördag Och söndag fyller Leyla 21, inte nog med det drar vi till Vegas nästa helg. Soooo excited!! 
 
Nej, nu känner jag att detta inlägg börjar bli alldeles för långt.
Så god natt Cali, godmorgon Sverige 
 
 
 Six flags/Sonoma: 
 
 
 
Roadtrip:
 
 
 
Grand Canyon:
 
Antelope Canyon:
 
 
Horseshoe Bend:
 
 
 
Sammanfattning av resterande dagar: