4 månader

1/3 år har jag nu varit här, trivs fortfarande lika bra, om inte ännu bättre. 
Blev precis lagom tid att få svenskt besök också. 
Johan och Maria har äntligen kommit hit ❤️ 
 
Så i lördags va det firande av St. Patricks day, tog färjan in till San Francisco för att titta på den stora paraden med Jern. Det va grönt överallt! Alla hade gröna kläder, smycken, hårfärg, hattar osv. Så det va kul att se! 
Åkte sen hem igen för att ta hand om Theo, Jern följde med mig och umgicks med oss resten av dagen. Lagade även middag ihop så det va skönt att slippa spendera kvällen ensam. När hon gick hem va jag helt slut, tänkte sitta uppe framför tv:n tills Brittany kom hem och det gjorde jag, fast sovandes... kändes som en evighet sen jag somnade på soffan! Haha skönt att jag fick många timmars sömn den natten iallafall. 
Söndag jobbade jag hela dagen, när Theo somnat kom Tiyane över på middag, jag hade gjort pannbiffar med sås, potatis och Felix lingonsylt. Så oerhört gott!! 
 
Måndag jobbade jag några timmar på dagen, sen följde jag med Tiyane och pojkarna in till city. 
Åkte upp i Coit Tower, är bara ett högt torn som man kan åka upp i och sen ha utsikt åt alla håll eftersom tornet är runt. Kul att se, men med tanke på alla fina utsiktsplatser som finns på alla berg häromkring skulle jag inte betala för att åka upp igen. 
På kvällen va det äntligen dags att se Cinderella, vi har väntat länge och nu fick vi se den. Och den va helt klart godkänd, mycket väl godkänd till och med.
 
Tisdag jobbade jag en stund på dagen igen och efter det åkte jag med Tiyane och pojkarna till China Camp. Ligger på landet precis längst med vattnet, så fint! 
Slutar aldrig förvånas av alla dessa fina ställen.
Hittade även det här typiska skräckfilms stället. Där du kört vilse, ingen täckning på telefonen hittar en liten bensinmack där du kan fråga om vägen men så är det En psykopatisk mördare som bor där. Exakt så kändes det. 
 
Sen fick jag äntligen ett meddelande av Johan och Maria, dom har nu anlänt till SF och jag är välkommen in för middag. Och det tackar man ju inte nej till. Så hoppade på nästa färja och fick äntligen möta upp kärt folk från hemmaplan. 
Blev en mysig middag, sen ville dom gå och sova, istället plockade Tiysne upp mig. Vi åkte till Buena Vista för att dricka Irish Coffee eftersom denna dag va den riktiga st. Patricks day. 
Tog oss även en sväng förbi en irländsk bar där alla va glada och gröna! 
 
Idag vaknade jag 5:30 av att Theo grät.. 
Brittany hade redan suttit uppe hela natten med honom så jag erbjöd mig att ta över så hon kunde få sova någon timma innan hon skulle jobba. 
Min plan va att försöka få honom att somna igen, lättare sagt än gjort. Så blev att kolla på lejonkungen i sängen istället. Mysigt det också även fast någon timmes mer sömn inte hade skadat. 
Skönt sen att han iallafall tog en 2,5 timmes lång nap så jag fick chansen att vila upp mig lite inför resten av dagen. 
Trött eller inte, när Brittany åkte tillbaka hem från jobbet plockade hon upp Johan och Maria också så dom kunde få komma hem hit och se hur jag bor. Blev middag med några glas champagne (måste lyxa till det när man har finbesök) och en massa prat. Så overkligt att dom har besökt mig i hemmet jag bor i här i California. 
Tur att jag har hela helgen på mig också att spendera med dom. 
Så nu känns det som att jag är fylld med helt ny energi igen! 
Ett plus i kanten va även att dom tog med en flaska jordgubbssaft åt mig. 😍 
 
 Nu säger jag god natt med lite mer lycka i själen! 
 
 
 
 
 
 
Har någon någonsin sett en $2 sedel förut??