Dag 239

Hej, nu är jag tillbaka igen. 
Ska sammanfatta lite grann av senaste veckan som passerat. 
Onsdagen blev det shopping med Paula och Ella, det va 4th of July rea så fick med mig lite nya kläder hem och det tyckte jag att jag va värd. Efteråt mötte jag Jern på gymmet för att både simma och ta en Yoga klass, bra jobbat utav oss! 
På kvällen åkte Paula och jag till hippie tree hill för att titta på solnedgången, så oerhört vackert! Vi stannade sen till på Cheescake factory för att unna oss lite... hehe 
Vi fick så dåligt samvete för cheescaken vi proppade i oss så torsdags morgon möttes vi upp för att gå på en lång hike, kändes genast mycket bättre, kvällen tog vi oss en tur till San Rafael och The Marin Fair, eftersom vi kom ganska sent hann vi inte med mycket mer än att se fyrverkerierna. 
 
Fredagen hade jag sleepover hos Tiyane, så när jag vaknade upp på lördags morgonen (4th of July) va det bara att göra sig iordning för att åka till Caroline och Malin i Mill Valley och sen begav vi oss vidare till Julia nere i Menlo Park där rrsten av tjejerna va samlade. 
Så 10 svenska tjejer samlade, blev dricka gott, grilla och ha roligt. Mot kvällen åkte iväg till ett poolparty. Blev inte långvarit, eftersom att polisen kom och avbröt alltihop. Men men, så det blev inte mycket mer den kvällen. Lite besviken, vi hade iallafall en trevlig dag! 
 
Söndagen tog jag ett 1 timma (!!!!) försenat tåg till San Francisco, mötte upp Brittany som bjöd på en väldigt god lunch, det va verkligen vad jag behövde och så ytterligare lite shopping på det! Så helgen fick ett väldigt fint avslut. Inte nog med det, Scott väntade med grillade hamburgare när vi kom hem!! 
 
Måndag och tillbaka till arbete, Leyla kom förbi och umgicks med mig och Theo en stund. Alltid lika roligt att träffa henne :) 
 
Tisdag gick vi till Jern för att umgås med henne, Tiyane, Tinyiko och alla småpojkarna.
Tänk att det bara är 3 veckor kvar tills 1/3 av oss försvinner... Kommer bli så tomt. Hatar att behöva säga hejdå, men det är så au pair livet är tyvärr. 
 
Onsdag jobbade jag bara några timmar på morgonen när jag slutade gick Brittany och jag till gymmet för att ta en Yogaklass, vilket va ett mer utmanande pass än förra vecka så detta tyckte jag bättre om. Kändes i hela kroppen dagen efter. 
På eftermiddagen åkte jag och Tinyiko till Fisherman's wharf, visade henne runt där innan vi mötte upp Tiyane och pojkarna. Så dom köra bort oss till The Mission, vi åt middag på ett väldigt bra Indisk restaurang och sen tog vi en låååång promenad till Union Square för lite shopping och möta upp Tiyane igen. 
 
Fredag jobbade jag bara en stund på förmiddagen och sen blev det parkhäng i Goldeb Gate park hela eftermiddagen. Kvällen bestod utav fördrinkar hemma hos oss och sen vidare till Temple och Playland. 
 
Lördag kom Leyla över för att umgås med mig och Theo en stund, åt middag med Brittany sen bar det av till nya huset som Leyla och hennes familj flyttat till. Vi gjorde oss iordning och åkte sen till en bar i Sausalito för att skåla för att hon överlevt 1 helt år här i Cali! 
Väldigt mysigt ställe precis vid vattnet där man sitter runt en brasa!! 
 
Söndag jobbade jag några timmar och passade på att ha en playdate med Mariana, alltid lika mysigt att få träffa henne! 
Eftermiddagen blev det parkhäng igen, fast vid Blackies denna gång. 
På kvällen kom Leyla över för middag och sen åkte vi vidare till San Rafael för glass till efterrätt. :D 
 
Idag är det måndag och ny vecka har börjat, morgonen blev det playdate med Pia, under mitt break åt jag lunch med Leyla och på eftermiddagen blev det hike med Pia. Så nu är jag helt slut och ska snart sova! 
Imorgon planeras en morgon hike med Paula som äntligen kommit tillbaka från LA. 
 
Nu måste jag sova.. God natt folket! 
Puss och Kram 
Stephanie 
 
 
 
 
 
Mitt Crew! ❤️
 
Ungefär såhär större delen utav San Francisco ser ut, bra träning iallafall  🏃💪😁
 
 
 4th of July🇺🇸:
 
Får ju inte glömma att Sverige vann EM och det måste självklart visas upp! ⚽️🏆
 
Cheescake factory😍