Dag 343

Två veckor har hunnit passera sen sist. 
Första veckan va det jobb som vanligt och hade en väldigt lugn helg. jobbade varje dag men hade tur som fick sällskap utav Amanda under hela helgen. 
Lördag förmiddag åkte jag och min värdfamilj till The Discovery museum där dom hade ett stort halloween event. Så Theo fick se ut som en oerhört söt Ninja Turtle. Och vi hade väldigt mysigt tycker jag. 
Söndagen åkte Amanda, jag och Theo till Sausalito för att äta glass och bara gå runt och titta på den fina utsikten. 
Tidigare den veckan hikade även jag, Amanda och Jessica upp på Mt Tam (vilket är högsta berget här) det va en ganska tuff hike men när vi väl tagit oss upp till toppen va det såklart Värt det! 
 
Den andra veckan va ingen höjdare, spenderade alldeles för mycket tid hemma. Måndagen hade jag migrän och blev liggandes i sängen heeeeela kvällen. Men hann med en liten prommis på GG bron med Amanda.
Tisdagen hade vi farväl middag med Amanda som flyttade till Connecticut på onsdagen 😪
Onsdag blev Theo magsjuk så hela dagen spenderade jag hemma med honom. 
Fredag blev jag sjuk och spenderade ytterligare en dag inomhus. 
Sen jag kom hit har jag blivit väldigt aktiv, ute och gör saker, träffar vänner osv i princip varje dag. Så när jag måste stanna hemma heeeela dagarna vill jag nästan börja klättra på väggarna. 
Lördag och söndag hade jag ledig och jag bestämde mig för att INTE behöva ligga hemma sjuk, så jag vilade upp mig så pass mycket att jag kände mig mycket bättre och åkte in till SF med Jessika. 
Efrersom att hon inte hunnit se så mycket av staden än fick jag helt enkelt visa henne runt. 
Så vi tog en vända vid Fisherman's wharf och Union Squre. Blev även lite shopping!!! Och avslutade sen med en flaska vin nere vid the Ferry building innan vi tog färjan hem igen. Mysig dag! 
Kvällen mötte vi upp Lina och åkte sen tillbaka in till SF för att gå ut. 
 
Söndag åkte jag och Jessika till Phoenix Lake för en hike. Hade även förberett oss för en simtur men så visade det sig att det va förbjudet att bada... Vi får helt enkelt hitta en annan sjö att simma i! 
 
Ny vecka har börjat och den här veckan är inte vilken som helst utan på fredag kommer Dessirée!! Så den här veckan kommer gå såååå långsamt... 
Inte nog med det, på lördag är det även Halloween 👻 
 
God Morgon Sverige, 
God natt Cali